NEW; ME & MATS

Home/Blog, News/NEW; ME & MATS

NEW; ME & MATS

Wanneer je de feel good items van het Nederlandse merk ME&MATS ziet, verschijnt er direct een lach op je gezicht. De boodschap van ME&MATS is dan ook eenvoudig doch vrolijk: geniet van het leven en elk moment, vind geluk in kleine dingen, zoals de bijzondere en blijmoedige producten van ME&MATS. Kies voor datgene wat jou en je geliefden gelukkig maakt. Het verhaal van Astrid, het gezicht achter deze webshop, is indrukwekkend. Astrid verloor haar te vroeg geboren zoontje Mats. Ondanks het grote verdriet wist ze er iets positiefs uit te halen: ze lanceerde haar webshop ME&MATS en geeft hiermee de boodschap door dat geluk ‘m zit in de kleine dingen en dat je kunt genieten van het leven. Je vindt bij ons een mooie verzameling van must-have-feel-good candles met klinkende namen als Love You, Amour en Ciao. Maar ook Handzeep en chocola met leuke teksten als Be Cool en Happy Birthday. Stuk voor stuk producten waarvan je, niet morgen, niet over tien jaar, maar nú, meteen een beetje gelukkig wordt!

 

Door |4 april 2018|Blog, News|Reacties uitgeschakeld voor NEW; ME & MATS