Het SterkStore team

Home/Het SterkStore team

Mode-adviseuses

Vivien

Elk weekend ga ik met enorm veel plezier naar SterkStore. De klanten die bij ons in de winkel komen stellen extra service erg op prijs. Daarom geef ik altijd eerlijk advies, help ze met passen, mogelijkheid tot reserveren van kleding , persoonlijke afspraak in de winkel, maar natuurlijk ook een kopje koffie en een leuk gesprek. Een fijne ongedwongen sfeer daar gaat het om! Als de klanten dan vervolgens blij de winkel uit gaan en graag terugkomen, geeft dat mij een voldaan gevoel. De rol van gastvrouw binnen SterkStore past bij mij als een warme jas. Mijn favoriete merken zijn Drykorn, SET en Sessun.

Nikita

 

Al 10 jaar ben ik werkzaam bij SterkStore en elke dag is weer anders.
Dat is hetgene wat ik zo leuk vind aan mijn werk; andere mensen en elke keer een nieuwe uitdaging. Zo word ik blij als ik iemand heb geholpen met een outfit en zij vervolgens tevreden de winkel uit gaat! G-star is daarbij écht mijn ding. Daarnaast help ik ook klanten thuis om hun kast te ordenen en weer nieuwe combinaties & sets te bedenken. Mijn favoriete merken zijn G-star, Drykorn, Penn&Ink en Maison Scotch.

Isabel

Ik werk nog niet zo lang bij SterkStore, maar ik vind het er vanaf het begin af aan erg leuk en ik kan nog veel leren van alle ervaren collega’s om mij heen. Ik ga volgend jaar studeren aan de TMO Fashion Business School en heb een eigen fashionblog, www.isabeloskam.com Het liefst zou ik later een eigen fashion label beginnen. Favoriete merken: Scotch & Soda, Fabienne Chapot en By-Bar

Leonie

Je kunt mij vinden op de dagen vrijdag en zaterdag. Sinds de opening werk ik bij SterkStore. Daarvoor ben ik altijd werkzaam geweest in de mode. Eerst bij een groot damesconcern en daarna heb ik gewerkt voor een kinderkledingmerk. Ik ben blij om te zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Het is zo fijn om met kleding te werken en het geeft zoveel voldoening om de klant blij te maken met een nieuw outfit. Want dat is zo leuk bij Sterk, dat er zoveel variatie is om iedere klant te kunnen aankleden. Mijn favoriete merken zijn Penn&Ink, Moscow, G-star en Drykorn.

Monique

Ik werk ondertussen al ruim 10 jaar met veel plezier bij SterkStore.  Met veel enthousiasme zorg ik ervoor dat de klanten met een goed gevoel (in een nieuwe outfit) de deur uitgaan. Ook help ik regelmatig Carla bij het stylen van de tafels in de winkel. Mijn favoriete merken zijn G-star, YaYa en Penn&Ink.

Wil

Bij SterkStore werk ik met veel plezier op de afdeling met kinderkleding.
Hier hebben we verschillende mooie kledinglijnen, die goed te combineren zijn.
Ik vind het elke keer weer een uitdaging om kinderen in een leuke outfit te steken en ik heb veel voldoening als de klant blij de winkel verlaat. Mijn favoriete merken zijn G-Star, Scotch & Soda en Penn&Ink.

Ilonka

Interesse tonen en luisteren… Mijn doel is om vrouwen een goed gevoel te geven en om zich bewust te laten zijn van zichzelf. Daar ga ik voor! Ik geef graag persoonlijk advies dus voor personal shopping op afspraak kun je bij mij zeker terecht. Mijn favoriete merken zijn Drykorn en SET en de mooie sjaals die we van diverse merken hebben.

Lotte

Ik werk sinds een tijdje bij SterkStore, heb net de havo examens afgerond en ben als het goed is geslaagd…Volgend jaar ga ik aan de opleiding commerciële economie beginnen in Utrecht.
Als kind kwam ik al bij SterkStore en nu mag ik er zelf werken, hoe leuk is dat! Ik vind het leuk om me bezig te houden met de trends van nu en via social media alles bij te houden.
Naast de liefde voor mode, sport ik ook graag.  In de winkel heb ik aantal favoriete merken; Scotch&Soda, Fabienne Chapot en Lolly’s Laundry. De kleding van SET staat ook hoog op mijn wishlist 😉 Ik werk nu op de vrijdagavonden en op de koopzondag. Ik hoop jullie snel te zien in de winkel!

Caron

Met een achtergrond in HR had ik helemaal geen ervaring in de mode-branche. Toch heb ik besloten de gok te wagen en te gaan doen wat ik écht leuk vind. En vanaf dag 1 bij SterkStore wist ik; dit is het! Ik word helemaal gelukkig als een klant tevreden de deur uit gaat met een outfit die ik voor haar heb samengesteld. Of als ik net die ene tip kan geven waar iemand blij van wordt. Mijn favoriete merken zijn: Drykorn, Sessun, Culture en BelleRose

Berty

 

Elke dag de uitdaging aangaan die de dag weer brengt. Van de verkoop, kinder-inkoop, zorgen dat alles netjes geprijsd de winkel weer in komt, tot het nemen van foto’s voor Facebook. Dit alles geeft mij veel plezier in het werk. Favoriete merken heb ik niet echt; ik draag graag wat mij op dat moment aanspreekt. En daar is genoeg keus in bij SterkStore!

Carla

Ik ben een van de creatievelingen bij SterkStore. Naast de verkoop op vrijdag behoren ook etalages en de winkelopmaak, op maandag en dinsdag, tot mijn werkzaamheden. Mijn mantra is: Als de klant happy de winkel verlaat, ben ik ook happy…… Mijn favoriete merken zijn Scotch & Soda, G-star, Penn&Ink, en By-Bar.

 

Hester

Ik doe mijn werk met veel plezier. Collecties samen stellen, zorgen voor vernieuwing en klanten tevreden maken. Altijd ben ik met de vraag bezig “Moet het anders?” en “Doen we het goed genoeg?”. Ik doe wat ik leuk vind, waar mijn hart ligt en dat is bij SterkStore. Ik ben dankbaar dat klanten bij SterkStore willen kopen.

Jacqueline

Al 27 jaar werk ik met plezier bij SterkStore. In deze tijd heb ik veel dingen gezien en meegemaakt, maar leren doe ik nog iedere werkdag. Drie dagen per week ben ik bij SterkStore te vinden. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en de nieuwe trends te laten zien. Ik hoop nog vele jaren bij SterkStore te mogen werken, want ik vind het een top zaak. Mijn favoriete merken zijn: Drykorn, SET en Mödstrom

Personeel achter de schermen

Marion

Sinds september 1999 werk ik, 3 dagen in de week, met veel plezier bij SterkStore. Ik ben verantwoordelijk voor de administratie & personeelszaken. Mijn werk is heel afwisselend en ik vind het een uitdaging om alles netjes op orde te hebben en te houden. Ik houd van mode en zit wat dat betreft dan ook “dicht bij het vuur”. Mijn favoriete merken zijn: YaYa , Moscow, Penn&Ink en Scotch & Soda.

Sabine

Sinds de start van SterkStore in Vleuterweide werk ik er met veel plezier. Ik hou me bezig met allerlei administratieve bezigheden en mijn werk is heel afwisselend. Ik vind SterkStore een fantastische winkel! Mijn favoriete merken zijn YaYa, Opus en Question.

Marcia

Vanuit mijn marketing achtergrond ben ik sinds kort werkzaam bij SterkStore op het gebied van marketing & communicatie. Ik houd me oa bezig met Facebook, de vernieuwde website inclusief webshop en de nieuwsbrieven en mailings. SterkStore was altijd al mijn favoriete winkel en dat ik nu onderdeel van het team uit maak vind ik echt fantastisch! Mijn favoriete merken zijn SET, Transmission, Drykorn & Lolly’s Laundry.