Het SterkStore team

Home/Het SterkStore team

Mode-adviseuses

Nikita

 

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk; andere mensen en elke keer een nieuwe uitdaging. Zo word ik blij als ik iemand heb geholpen met een outfit en zij vervolgens tevreden de winkel uit gaat!  Daarnaast help ik ook klanten thuis om hun kast te ordenen en weer nieuwe combinaties & sets te bedenken. Mijn favoriete merken zijn Replay, Drykorn, Penn&Ink en Maison Scotch.

Leonie

Je kunt mij vinden op de dagen vrijdag en zaterdag. Sinds de opening werk ik bij SterkStore. Daarvoor ben ik altijd werkzaam geweest in de mode. Eerst bij een groot damesconcern en daarna heb ik gewerkt voor een kinderkledingmerk. Ik ben blij om te zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Het is zo fijn om met kleding te werken en het geeft zoveel voldoening om de klant blij te maken met een nieuw outfit. Want dat is zo leuk bij Sterk, dat er zoveel variatie is om iedere klant te kunnen aankleden. Mijn favoriete merken zijn Penn&Ink, Moscow, G-star en Drykorn.

Personeel achter de schermen